tiistai 11. toukokuuta 2010

High and low

Hyvää iltaa. Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänään ihan jotain asiaa mutta kummasti se vaan jäi. Tänään oli mielialalla ihan vuoristoratapäivä, kummallisia tämmöset? Iltapäivällä vallinneen pahan mielen sai pois facebook-keskustelut ja ensi kesän suunnitelmat, luvassa toivottavasti ainakin Turku-reissua ja mökkijuhannusta :) mutta lätkäistään tähän kuudennen päivän biisi. Tämä muistuttaa mua yhdestä ihanasta leirikeskuksesta lähellä kotia. Siellä olen viettänyt elämäni parhaimpia hetkiä. Mm. oma ripari, isosleirejä, kaksi riparia isosena ja kaksi kesää keittiön puolella hääriessä. Ihana järvenrantamaisema ja aivan tuhottomasti hyviä muistoja.

Day 06 - A song that reminds of you of somewhere


Mutta nyt on pakko mennä nukkumaan, jos mie huomenna saisin jotain järkevää tekstiä aikaiseksi. Hyvät yöt :)
Laittakaa muuten ihmeessä kommenttia, kun tänne olette eksyneet. Saa sanoa vaikka ''Hep!'' jos ei muuta keksi ;)

maanantai 10. toukokuuta 2010

Please don't stop the music

Day 05 - A song that reminds you of someone

Tästä tulee mieleen paras ystäväni ja kesä 2007. Ensimmäinen kesä kun meillä oli ajokortit, luukutettiin tätä autossa ''muutaman'' kerran kesän aikana ja tottakai laulettiin mukana ;) ♥ voisi melkein todeta, että OI NIITÄ AIKOJA.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sunday feeling

Hellou ja kivaa sunnuntai-iltaa :) tässä tulee kuvia uudesta tukasta, mitenköhän kauan mie kehtaisin pesemättä sitä, ettei tuo ihana siloisuus ja suoruus ei häipyisi? :D no en ehkä kovin pitkään... Hah, ekan kuvan ilme kertoo selvästi mun mielipiteen tuosta lämpötilasta, aurinko paistaa mutta en minä siellä kyllä kovin kauaa pelkässä t-paidassa viihtynyt... Miksi mä en näytä näissä kuvissa yhtään itseltäni?

What do U think?

Tänään on ollut ihan perussunnuntai, oon lukenu blogeja, kattonu Wedding S.O.S:ia (loistoviihdettä :D), ja vähän lenkkeillytkin. Ensi yönä jos yrittäis nukkua, tajusin joskus yhden aikaan viime yönä, että mulla on tosiaan enää kaksi kokonaista viikkoa täällä oloa. Sitä rupesin sitten pyörittelemään päässäni ja mietin mm. miten pakkaisin kaiken järkevästi ja missä voisin käydä syömässä Helsingissä ennen junan lähtöä. Jep, keskellä yötä, en sitten tiedä että mihin aikaan nukahdin. Hesburger ja kanasalaatti kuulosti muuten aika kivalta, ja kaupasta on käytävä salmiakkipurkkaa! :D

Day 04 - A song that makes you sad


Kivaa viikonalkua kaikille! :)

edit, menipä huonolaatuisiksi nuo kuvat, varsinkin toi alempi :(

lauantai 8. toukokuuta 2010

I can't get it enough

Day 03 - A song that makes you happy

Koop ♥ tää nyt on vaan niin hyväntuulinen, että ei voi kuin hymyillä :)

Olin tosiaan tänään istumassa kampaajan tuolissa ja mä rrrrakastan taas tätä tukkaa. Latvat kerkes mennä kamalaan kuntoon ja värikin tietysti oli jo haalistanut aikalailla. Eikä se nenään asti ulottuva otsatukkakaan nyt niin imarteleva ollut :D Todistusaineistoa huomenna, ei tullut mieleen ottaa kuvia valoisan aikaan...
Nyt tää lähtee viettämään laatuaikaa television ja minttusuklaajäätelön kanssa, hyvät yöt ja huomiseen :)

perjantai 7. toukokuuta 2010

Day two

Day 02 - Your least favorite song


Okei, on varmasti olemassa huonompiakin kappaleita, mutta tämä siksi että mie en vaan tykkää Yöstä. Ei edes Rakkaus on lumivalkoinen iske muhun. Dunno why, se vaan on niin. Kai joku muukin on tätä mieltä?

torstai 6. toukokuuta 2010

1/4 faktaa

Päätin tehdä minäkin tätä useissa blogeissa nähtyä haastetta, tosin hieman lyhyempänä. Jospa edes joku jaksaisi lukea ;)

1. Olen ylioppilas keväältä -08
2. Ensimmäisen välivuoden olin kouluavustajana ala-asteella ja nyt aupairina. Kaksi edellistä kesää olen ollut keittiöapulaisena seurakunnalla.
3. Tänä kesänä sielläkin säästetään, eli ei töitä minulle, mutta alkuharmituksen jälkeen vapaa kesä on alkanut kuulostaa ihan hyvältä ajatukselta.
4. Kouluavustajana olo oli melko mukavaa, ja voisinkin kuvitella tekeväni koulunkäyntiavustajan töitä joskus jos ei ravintola-ala nappaakaan.
5. Pienenä Nalle Luppakorva oli mun mielestä varsin typerä ohjelma, kuten myös Kaukametsän pakolaiset.
6. Niiden sijaan pidin mm. Vili Vilperistä, Niksusta ja Babarista.
7. Olen aika tarkka vaatteistani, en esimerkiksi missään nimessä heitä niitä lattialle, ellei ne ole menossa pesuun.
8. Siitä huolimatta vaatteiden viikkaus ei ole lempihommiani vaan tuolien reunoja koristaa yleensä vaatepinot.
9. Musta tuli täti 5-vuotiaana, ja protestoin kovaäänisesti vastaan jos mua erehdyttiin kutsumaan tädiksi :D kyllä minä silti vauvasta tykkäsin ja nyt se ''vauva'' ajaa kevarilla ja minä käyn sille kainalokepistä ;)
10. Siskollani on myös kolme muuta lasta, iältään 12, 3 ja 1. Näistä se kolmevuotias (ainut) neiti on mun ihana kummityttöni :)
11. Punainen oli pitkään lempivärini, mutta nyt olen jotenkin alkanut karsastaa sitä, mikä on mun mielestä jotenkin vähän harmi. Jätin lauantaina kivan topin kauppaan koska se oli punainen, vuosi sitten olisin ostanut sen innosta hihkuen.
12. Uusia ihmisiä tavatessani olen yleensä aika hiljainen.
13. Mua kuvaillaan aina rauhalliseksi, mikä ärsyttää mua suuresti, vaikka sellainenhan mä olen :D
14. Mie puhun oikkeesti miesietä, mutta täällä olen ruvennut käyttämään vahingossa mä-sä:tä koska mun host-äiti puhuu niin. Kuulostaa omasta mielestänikin vähän kummalliselle, mutta eiköhän se taas Suomessa korjaannu entiselleen.
15. Olin ensimmäisen kerran elämässäni lentokoneessa 5.9.2009 kun tulin tänne. Kyllä pelotti, mutta nyt kolmen lentomatkan jälkeen odotan innolla kotiinlähtöä jo senkin takia, että pääsen lentokoneeseen :D
16. Osaan olla uskomattoman hajamielinen, olen esimerkiksi etsinyt silmälaseja niiden ollessa omalla paikallaan mun päässä.
17. En ikinä osaa lähteä ajoissa, eli aina kiire joka paikkaan.
18. Olen nähnyt kaikki Harry Potterit ja pitänyt niistä, en vaan ole saanut aikaiseksi luettua vielä yhtään kirjaa. Jos sitä sitten vaikka eläkkeellä? :D
19. Tykkään lukea kyllä muuten, yleensä jotain ihan hömppää, esim. Hyvä sängyssä ja PS. Rakastan sinua on ihan loistavia kirjoja.
20. En ole mitenkään järin uskonnollinen, mutta olin oman riparin jälkeen vielä kahdella riparilla isosena, ja ne oli ihan huippuja leirejä :)
21. Olen aina ensimmäinen herääjä porukasta (kavereista). En ymmärrä, miten jotkut voi nukkua yleensäkään jonnekin kahteentoista tai yli?
22. Pisimmälläni olen tainnut nukkua jonnekin puoli yhteen, mutta silloin taisinkin mennä nukkumaan joskus kuuden aikaan :D
23. Väittelyissä en voi myöntää olevani väärässä, ja senkin jälkeen jos olen tajunnut olevani väärässä, on pakko silti inttää vastaan :D
24. Haaveilin joskus pitkään, että mun nimi olisi Laura. Johtui varmaan Tuija Lehtisen Laura-kirjoista, jotka kahlasin läpi varmaan kymmenen kertaa. Hanneahan nyt ei kukaan vieraampi muista oikein, yleensä olen Henna.
25. En osaa matikkaa. Lukion päättötodistuksessa kuuden lyhyen matikan kurssin keskiarvo on 5.3. En oikeasti päässyt kuin yhdestä kokeesta läpi (SAIN KUTOSEN DERIVOINTIKOKEESTA!), mutta meidän kiva matikanope päästi mut kursseista läpi, koska istuin kiltisti tunneilla tavarat mukana ja kuitenkin yritin. En siis kirjoittanut matikkaa (wonder why...) ja oli se ope muutenkin kiva, eikä vaan siksi että se päästi mut läpi :D muuten multa olis varmaan jääny lukio kesken.

Siinäpä ne, ihmeen helposti keksin, vaikka luulin, että noihinkin menee koko ilta. Löytyikö yhtäläisyyksiä?

Tähän samaan syssyyn voisin aloittaa toisen blogeissa pyörineen haasteen, joka on mun mielestä kiva. Eli kolmekymmentä päivää-kolmekymmentä biisiä, joka päivä eri ohjeen mukaan. Saa nähdä, osaanko laittaa vain yhden, vai rupeanko listaamaan :) ensimmäisenä se vaikein...

Day 01 - Your favorite song


Valitsin tämän ihan tämän hetken tilanteen mukaan, paljon on mahtavia biisejä, niistä olisi mahdoton valitseminen. Mun yksi unelmista on nähdä Robbie Williams joskus livenä. Se fiilis, mikä välittyy pelkästään television välityksellä sen esiintymisistä, on ihan jotain uskomatonta.

Jeps, palailen viimeistään lauantaina uuden tukan kanssa. Saan sanoa heipat otsatukkaletille taas vähäksi aikaa, jippiaijeee!

tiistai 4. toukokuuta 2010

21

Arkeen palattiin kolmen vapaapäivän jälkeen oikein huudon kanssa. Milla ei olisi noussut millään jaksanut nousta kerhoa varten ja sitä kiukuteltiin koko aamun ajan, vielä sen jälkeenkin. Että sellaista aupairin arkea täällä. On kyllä niin viikonaloitusmasis-olo, ettei tosikaan. Olen jo siinä onnellisessa vaiheessa, että helpottaa oloani miettimällä koko ajan vähenevien päivien määrää, silloin kun oikein nyppii :D tänään niitä päiviä on jäljellä 21, toivottavasti. Tuhkapilviä taas näkyvissä :/

Mutta mikäpä tietenkään voisi parantaa mieltä niin hyvin kuin shoppailu? Ei mikään! Tällä kertaa tein sen netissä koruosatolla. Tilasin sen, mitä olen pitkään suunnitellut, en ole vaan ennemmin ole saanut aikaiseksi. Tällaista on tulossa:
Nomination-pala! Sain rannekkeen neljältä ihanalta ystävältäni tänne lähtiessä, ja valmiina siinä oli heidän nimiensä alkukirjaimet :) yksi kirjain on tosin nyt hukkuneena jonnekin, oli lähtenyt irti joskus tuossa vuoden vaihteessa, meinasin saada slaagin kun huomasin -.- täytyy ostaa Suomesta uusi, ei ole ihan aitoa Nominationia, niin tuskin on mitään takuutakaan. Kirjaimien lisäksi ranneketta koristaa joululahjaksi saadut sydän- ja oinas-palat. Nyt on tulossa tuo kelttiläinen merkki muistoksi tästä Irlannin ajasta. Nyt vaan odotellaan että tuo tipahtaa postiluukusta alas :)
Tykkään tuon korun ideasta, kellään ei ainakaan uskoisi olevan samanlainen. Olin miettinyt jo oman hankkimista, mutta onneksi en hankkinut, sillä tuo tapa ja tilanne missä sen sain, tekee siitä vieläkin tärkeämmän. On muuten kulkenut koko reissun ajan tiiviisti mukana :)


Mitä tykkäätte Nominationeista? Onko jo ihan liian massaa vai keräättekö jotain erityisiä paloja? :)

Kuvat nomination.com

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ekaekaekaeka

Moikka. Toivottavasti kaikki ovat selvinneet vapusta kunnialla ;) Minun vappu meni televisiota katsellessa ja eilen kävin pyörähtämässä läheisessä kauppakeskuksessa. Illalla syötiin muutamat munkit sentään. Olen täällä siis puoliksi suomalaisessa perheessä. Huomenna on vielä vapaapäivä, Bank holiday, kuten täällä sanotaan. Mutta nyt eiliseen. Kävin siis pikaisesti kaupoilla Pavillions shopping centressä. Montaa minua kiinnostavaa kauppaa siellä ei ole, kun Vero Modakin suljettiin sieltä jonkin aikaa sitten. Perinteinen H&M löytyy kuitenkin ja sieltä lähtikin mukaan reissun ainoa ostos.

T-paita hintaan 9,95e.

Päätin eilen ottaa myös ensimmäisen asukuvan tänne blogiin, mutta pakko tunnustaa, että hermo meni :D kaikki kuvat oli jotenkin yli-/alivaloittuneita/suttuisia/pää ei näkynyt/muuten vaan kamalia, ja akkukin simahti kesken kaiken. Rupesin kuitenkin äsken selaamaan eilisiä otoksia, ja huomasin että olin ottanut päivällä lähtiessä yhden kuvan, joka olikin ihan siedettävä kaikkiin muihin verrattuna. Olkoot se siis ensimmäinen päivän asu-kuvani, ja ensi kerralla paremmalla onnella :D

Paita/Pull and Bear, farkut/A-wear, kädessä Nomination ja kello (DKNY)

Harmaasta on viime aikoina tullut yksi mun lempiväreistä vaatteissa, vaikka ennen en voinut sietää sitä.

Jeps, nyt lähden vähän haukkaamaan happea, ajatukset ja kirjoitus tökkii nyt pahemman kerran. Palataan astialle :)

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Irlannin vappu

...jota ei ole, maanantain vapaapäívän lisäksi. Täytyy myöntää, että vähän harmittaa täällä oleminen juuri tänään. Suomessa olisin takuulla lakki päässä hillumassa kavereitten kanssa jossakin. Mutta vakaasti uskon ja toivon, että ensi vappu mun ihka ensimmäinen opiskelijavappu, että sitä odotellessa sitten vaan ;)

Ei mulla tämän kummempaa asiaa ollutkaan, toivotan kaikille mahdollisille lukijoille HAUSKAA VAPPUA! Toivottavasti säät suosii ennusteista huolimatta!

Kuva

Edit: Ilta-Sanomien sivuilta: Toukokuun ensimmäistä on juhlittu Irlannissa pakanallisista ajoista alkaen. Kokkoja sytytetään merkiksi tulevasta kesästä ja pitkän talven karkottamisesta. hmm, mielenkiintoista, täytynee tutkia asiaa ;)

torstai 29. huhtikuuta 2010

Collage

Niin kuin eilen mainitsin, tein tänään elämäni ensimmäisen kollaasin tietokoneella. Täytyy sanoa, että olen saattanut nähdä jossain vähän tyylikkäämpiäkin :D no mutta ei keskitytä siihen, vaan siihen että mistä sen kollaasin tein. Kuten on jo käynyt selväksi, asun vielä hetken Dublinin alueella. Ensimmäisen kerran kun syksyllä pääsin keskustaan, olin ihan silmät ymmyrkäisenä tuijottelemassa kaikkia kauppoja, joita on PALJON. Nyt noin kahdeksan kuukautta myöhemmin niissä on tullut vierailtua ihan olan takaa, ja onhan tuota muutama vaatekappale lähtenyt mukaankin... Ei Suomessa olevista kaupoista suosikeiksi ovat nousseet Pull and bear ja A-Wear, ja kyllä Bershakin houkuttelee yleensä sisäänsä :) kollaasin tein siis jutuista, joita täytyy vielä käydä metsästämässä noista kahdesta ensimmäiseksi mainitusta.


Kolme ensimmäistä juttua ylärivillä on Pull and Bearista, loput A-wearista. Monta perus t-paitaa, niitä tarvitsee aina. Olen täällä ollessani ihastunut noihin ''nappipaitoihin'' (en nyt saa millään päähäni, onko noilla joku erityinen nimikin), ja myöskin pillifarkkuihin. Kyllä, olen vain ''muutaman'' vuoden myöhässä :D tähän asti olen pitänyt aina bootleg-mallisia farkkuja, en mitään kovinkaan leveitä lahkeita mutta bootlegiä kuitenkin. Nyt ne saavat pikkuhiljaa väistyä, nimittäin skinny leg on mun uusi rakkaus :D ja kyllä ne vaan saa näyttämän mun tappijalat edes vähän pidemmiltä. Lisäksi kärsin vakavasta huivivajeesta, kivoja huiveja siis tänne päin.

Siinäpä ne, onko kivoja?

Nyt taidan sulkea koneen ja mennä television ääreen. Host-isä on jossain läksiäisissä, joten televisiosta ei tule jalkapalloa, jipii! :D

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kärsimättömyyttä ja kivoja juttuja

Heippa. Tänään on kyllä ollut kaikkien kärsimättömyyspäivien huippu. Mulla on silloin tällöin tapana olla hieman malttamaton, kaikkimullehetinyt ja sitä rataa. Tällä hetkellä en jaksaisi ensinnäkään odottaa ensi viikon lauantaita (kampaaja!!) ja voisin myöskin hypätä kolme viikkoa eteenpäin, olisin siinä tapauksessa menossa ylihuomenna katsomaan Alicia Keysiä ja sitä seuraavana päivänä Rihannaa. Kaikkein eniten odotan tietysti THE dayta, eli tietenkin 25.5 kun minun on tarkoitus lennähtää Suomeen. Jos nyt vähän pienennetään vaatimustasoa, niin ensi lauantaikin riittäisi, silloin on tarkoitus mennä täällä Dublinin alueella asuvien suomalaisten kanssa vappupiknikille, mikäli sää sallii. Huoh. Kaikki tämä saa aikaan hyvin levottoman olotilan, ja tekisi mieli hypätä kalenteriin niin kuin Harry Potter seinään (ja siitä läpi) :D samaan aikaan miettii kuitenkin jossain mielen sopukoissa, että mulla on ENÄÄ vajaa neljä viikkoa aikaa täällä oloa, että mitä kaikkea pitäisi vielä tehdä...

Kaiken tämän alustuksen jälkeen mun oli tarkotus listatata kaikkia viime päivien kivoja juttuja, jotka on saanu ajatukset johonkin muuhun kuin tulevaisuuden haikailemiseen.

Aurinko!!! Täällä on ihana kevät (tai varmaan kohta kesä meikäläisen mittapuulla) ja hyvin pärjäisi t-paidalla, jos ei asuttais näin lähellä merta. Sieltä tuleva tuuli ei olekaan ihan niin lämmin.

Suklaa :D juhlin syntymäpäiviäni 17.päivä, ja ihanat tytöt oli laittaneet mulle Suomesta vähän herkkuja lahjaksi. Kiitos tulivuoren, paketit tuli vasta maanantaina ja uskokaa tai älkää, niistä on vielä jotain jäljellä :D Kismet Rasberry Cheesecake on maailman parasta! Muita siihen ihastuneita?

Brothers and Sisters, tunnetaan myös nimellä Perhesiteet. Kyse on siis yhdestä maailman parhaasta TV-sarjasta. Ostin muutama viikko sitten sarjan kolmannen tuotankokauden ja sitä olen tuijotellut iltaisin, kun muu talo jo nukkuu, ja välillä päivisinkin kun Milla on kerhossa/nukkuu (mun hoitotyttö). Kuinkahan monta dvd-boksia mie vielä uskallan ostaa ettei painorajoitukset ala heilahdella? Tällä hetkellä saldo on Gossip girlin ensimmäinen kausi, How I met yor motherin ensimmäinen sekä Perhesiteiden toinen ja kolmas :D (HMV ♥) eihän tuossa vielä paljoa, mutta kun sitä tavaraa on jo muutenkin kertynyt vähän, kröhöm...


Musiikki. Niin kuin aina. Olen kuunnellut tietysti Alicia Keysiä ja Rihannaa ja fiilistellyt jo etukäteen tulevia keikkoja, mutta myös paljon muuta. Muun muassa:


Katrin levy kuuluu kyllä hankintalistan alkupäähän Suomessa, ja kattokaa nyt tota videota, huippu! :D

Tämän biisin bongasin More to love-tyttöjen blogista joskus taannoin ja täytyy myöntää, että saa tanssijalan vipattamaan :)

Siinäpä niitä kivoja juttuja, ja nyt päätän, että elän tässä hetkessä parhaani mukaan, kyllä minä siellä Suomessa kerkiän olla vaikka lopun ikääni, ja nämä mun ihan ylipitkät hiukset saa kyllä kiinni silmien edestä roikkumasta. Kaikki aikanaan :) Palailen taas, ajattelin koota seuraavaksi kerraksi elämäni ensimmäisen kollaasin, saa nähdä mitä siitäkin tulee...

Kuva

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Here I go again

Hellurei ja hellät tunteet! Taas sitä mennään, aloitetaan blogi, tällä kertaa tätä on tosin harkittu jo pitkään.

Eli kuka, missä ja mitä?

Hanne 21-vuotta Irlannista, oikeasti Suomen Pohjois-Karjalasta. Olen viettänyt aupair-elämää syyskuun alusta lähtien Balbrigganissa, noin 30 kilometrin päässä maan pääkaupungista, ja tasan neljän viikon päästä on aika palata ihanaan Suomenmaahan. Kun blogi-innostus alkoi pikkuhiljaa nousta, päätin etten aloita taas ''noin vaan'', vaan tällä kertaa keksin ehkä jopa ihan aiheen, ettei yritys heti laannu. No, tulin siihen tulokseen, että aihe on edelleen se sama, minä itse. Mistäpäs sitä muustakaan osaisi kirjoittaa? Eli blogi kertoo minun elämästäni, Irlannin ajan lopusta, kotiinpaluusta ja siitä eteenpäin. Esittelen todennäköisesti monen muun tapaan vaatteita, musiikkia ja kaikkea sellaista kivaa, perusarkea. Hinku on kova päästä syksyksi taas opiskelemaan kahden välivuoden jälkeen, joten saatan myös vähän jännäillä, että mistä päin Suomea sitä itsensä ensi syksynä löytää.

Noin, eihän se niin vaikeaa ollut, vaikka monta päivää tätä tekstiä päässäni pähkäilin. Pitkään myös mietiskelin, että uskaltaako sitä oman naamansa tänne iskeä, mutta niin on tehnyt aikas moni muukin, joten ei kai se kovin vaarallista voi olla? ;)

Jep, that's me.

Tämän enempiä pulinoimatta päätän tähän ja palailen huomenna.

Kommentoida saa ja pitää! :)