tiistai 4. toukokuuta 2010

21

Arkeen palattiin kolmen vapaapäivän jälkeen oikein huudon kanssa. Milla ei olisi noussut millään jaksanut nousta kerhoa varten ja sitä kiukuteltiin koko aamun ajan, vielä sen jälkeenkin. Että sellaista aupairin arkea täällä. On kyllä niin viikonaloitusmasis-olo, ettei tosikaan. Olen jo siinä onnellisessa vaiheessa, että helpottaa oloani miettimällä koko ajan vähenevien päivien määrää, silloin kun oikein nyppii :D tänään niitä päiviä on jäljellä 21, toivottavasti. Tuhkapilviä taas näkyvissä :/

Mutta mikäpä tietenkään voisi parantaa mieltä niin hyvin kuin shoppailu? Ei mikään! Tällä kertaa tein sen netissä koruosatolla. Tilasin sen, mitä olen pitkään suunnitellut, en ole vaan ennemmin ole saanut aikaiseksi. Tällaista on tulossa:
Nomination-pala! Sain rannekkeen neljältä ihanalta ystävältäni tänne lähtiessä, ja valmiina siinä oli heidän nimiensä alkukirjaimet :) yksi kirjain on tosin nyt hukkuneena jonnekin, oli lähtenyt irti joskus tuossa vuoden vaihteessa, meinasin saada slaagin kun huomasin -.- täytyy ostaa Suomesta uusi, ei ole ihan aitoa Nominationia, niin tuskin on mitään takuutakaan. Kirjaimien lisäksi ranneketta koristaa joululahjaksi saadut sydän- ja oinas-palat. Nyt on tulossa tuo kelttiläinen merkki muistoksi tästä Irlannin ajasta. Nyt vaan odotellaan että tuo tipahtaa postiluukusta alas :)
Tykkään tuon korun ideasta, kellään ei ainakaan uskoisi olevan samanlainen. Olin miettinyt jo oman hankkimista, mutta onneksi en hankkinut, sillä tuo tapa ja tilanne missä sen sain, tekee siitä vieläkin tärkeämmän. On muuten kulkenut koko reissun ajan tiiviisti mukana :)


Mitä tykkäätte Nominationeista? Onko jo ihan liian massaa vai keräättekö jotain erityisiä paloja? :)

Kuvat nomination.com

2 kommenttia:

anma kirjoitti...

Ihan tuhotonta massaahan nämä ovat, mutta itse rakastan näitä silti edelleen. Omistan tällä hetkellä kaksi (piti nyt kaivaa ihan ikivanha blogimerkintäkin tähän mukaan: http://huomennamennaanpussauskoppiin.blogspot.com/2009/12/la-ropa.html) Nominationia, joilla molemmilla oma tärkeä merkityksensä. Ensimmäisessä on kaksi palaa; lentopallo ja nuottiavain mitkä siis kertovat tärkeistä kiinnostuksenkohteista. Toisen rannekkeen sain poikaystävältä synttärilahjaksi ja siinä oli siis Espanjan lippu muistona yhteisestä Espanjan reissusta. Toiseen rannekkeeseen kerään siis matkaranneketta mikä onkin aivan suosikkini :)hih. tulipas pitkä kommentti :)

Hoo kirjoitti...

Matkaranneke onkin kiva idea! :) Itse tajusin noiden jujun oikeastaan vasta kun menin viime kesänä ostamaan kaverilleni lahjaksi palaa, ja näin miten paljon erilaisia paloja on olemassa. Ja juuri siitä pidän noissa että siihen saa juuri niitä itselle tärkeitä juttuja muistoksi. Pitkät kommentit on kivoja ;)