perjantai 30. huhtikuuta 2010

Irlannin vappu

...jota ei ole, maanantain vapaapäívän lisäksi. Täytyy myöntää, että vähän harmittaa täällä oleminen juuri tänään. Suomessa olisin takuulla lakki päässä hillumassa kavereitten kanssa jossakin. Mutta vakaasti uskon ja toivon, että ensi vappu mun ihka ensimmäinen opiskelijavappu, että sitä odotellessa sitten vaan ;)

Ei mulla tämän kummempaa asiaa ollutkaan, toivotan kaikille mahdollisille lukijoille HAUSKAA VAPPUA! Toivottavasti säät suosii ennusteista huolimatta!

Kuva

Edit: Ilta-Sanomien sivuilta: Toukokuun ensimmäistä on juhlittu Irlannissa pakanallisista ajoista alkaen. Kokkoja sytytetään merkiksi tulevasta kesästä ja pitkän talven karkottamisesta. hmm, mielenkiintoista, täytynee tutkia asiaa ;)

torstai 29. huhtikuuta 2010

Collage

Niin kuin eilen mainitsin, tein tänään elämäni ensimmäisen kollaasin tietokoneella. Täytyy sanoa, että olen saattanut nähdä jossain vähän tyylikkäämpiäkin :D no mutta ei keskitytä siihen, vaan siihen että mistä sen kollaasin tein. Kuten on jo käynyt selväksi, asun vielä hetken Dublinin alueella. Ensimmäisen kerran kun syksyllä pääsin keskustaan, olin ihan silmät ymmyrkäisenä tuijottelemassa kaikkia kauppoja, joita on PALJON. Nyt noin kahdeksan kuukautta myöhemmin niissä on tullut vierailtua ihan olan takaa, ja onhan tuota muutama vaatekappale lähtenyt mukaankin... Ei Suomessa olevista kaupoista suosikeiksi ovat nousseet Pull and bear ja A-Wear, ja kyllä Bershakin houkuttelee yleensä sisäänsä :) kollaasin tein siis jutuista, joita täytyy vielä käydä metsästämässä noista kahdesta ensimmäiseksi mainitusta.


Kolme ensimmäistä juttua ylärivillä on Pull and Bearista, loput A-wearista. Monta perus t-paitaa, niitä tarvitsee aina. Olen täällä ollessani ihastunut noihin ''nappipaitoihin'' (en nyt saa millään päähäni, onko noilla joku erityinen nimikin), ja myöskin pillifarkkuihin. Kyllä, olen vain ''muutaman'' vuoden myöhässä :D tähän asti olen pitänyt aina bootleg-mallisia farkkuja, en mitään kovinkaan leveitä lahkeita mutta bootlegiä kuitenkin. Nyt ne saavat pikkuhiljaa väistyä, nimittäin skinny leg on mun uusi rakkaus :D ja kyllä ne vaan saa näyttämän mun tappijalat edes vähän pidemmiltä. Lisäksi kärsin vakavasta huivivajeesta, kivoja huiveja siis tänne päin.

Siinäpä ne, onko kivoja?

Nyt taidan sulkea koneen ja mennä television ääreen. Host-isä on jossain läksiäisissä, joten televisiosta ei tule jalkapalloa, jipii! :D

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kärsimättömyyttä ja kivoja juttuja

Heippa. Tänään on kyllä ollut kaikkien kärsimättömyyspäivien huippu. Mulla on silloin tällöin tapana olla hieman malttamaton, kaikkimullehetinyt ja sitä rataa. Tällä hetkellä en jaksaisi ensinnäkään odottaa ensi viikon lauantaita (kampaaja!!) ja voisin myöskin hypätä kolme viikkoa eteenpäin, olisin siinä tapauksessa menossa ylihuomenna katsomaan Alicia Keysiä ja sitä seuraavana päivänä Rihannaa. Kaikkein eniten odotan tietysti THE dayta, eli tietenkin 25.5 kun minun on tarkoitus lennähtää Suomeen. Jos nyt vähän pienennetään vaatimustasoa, niin ensi lauantaikin riittäisi, silloin on tarkoitus mennä täällä Dublinin alueella asuvien suomalaisten kanssa vappupiknikille, mikäli sää sallii. Huoh. Kaikki tämä saa aikaan hyvin levottoman olotilan, ja tekisi mieli hypätä kalenteriin niin kuin Harry Potter seinään (ja siitä läpi) :D samaan aikaan miettii kuitenkin jossain mielen sopukoissa, että mulla on ENÄÄ vajaa neljä viikkoa aikaa täällä oloa, että mitä kaikkea pitäisi vielä tehdä...

Kaiken tämän alustuksen jälkeen mun oli tarkotus listatata kaikkia viime päivien kivoja juttuja, jotka on saanu ajatukset johonkin muuhun kuin tulevaisuuden haikailemiseen.

Aurinko!!! Täällä on ihana kevät (tai varmaan kohta kesä meikäläisen mittapuulla) ja hyvin pärjäisi t-paidalla, jos ei asuttais näin lähellä merta. Sieltä tuleva tuuli ei olekaan ihan niin lämmin.

Suklaa :D juhlin syntymäpäiviäni 17.päivä, ja ihanat tytöt oli laittaneet mulle Suomesta vähän herkkuja lahjaksi. Kiitos tulivuoren, paketit tuli vasta maanantaina ja uskokaa tai älkää, niistä on vielä jotain jäljellä :D Kismet Rasberry Cheesecake on maailman parasta! Muita siihen ihastuneita?

Brothers and Sisters, tunnetaan myös nimellä Perhesiteet. Kyse on siis yhdestä maailman parhaasta TV-sarjasta. Ostin muutama viikko sitten sarjan kolmannen tuotankokauden ja sitä olen tuijotellut iltaisin, kun muu talo jo nukkuu, ja välillä päivisinkin kun Milla on kerhossa/nukkuu (mun hoitotyttö). Kuinkahan monta dvd-boksia mie vielä uskallan ostaa ettei painorajoitukset ala heilahdella? Tällä hetkellä saldo on Gossip girlin ensimmäinen kausi, How I met yor motherin ensimmäinen sekä Perhesiteiden toinen ja kolmas :D (HMV ♥) eihän tuossa vielä paljoa, mutta kun sitä tavaraa on jo muutenkin kertynyt vähän, kröhöm...


Musiikki. Niin kuin aina. Olen kuunnellut tietysti Alicia Keysiä ja Rihannaa ja fiilistellyt jo etukäteen tulevia keikkoja, mutta myös paljon muuta. Muun muassa:


Katrin levy kuuluu kyllä hankintalistan alkupäähän Suomessa, ja kattokaa nyt tota videota, huippu! :D

Tämän biisin bongasin More to love-tyttöjen blogista joskus taannoin ja täytyy myöntää, että saa tanssijalan vipattamaan :)

Siinäpä niitä kivoja juttuja, ja nyt päätän, että elän tässä hetkessä parhaani mukaan, kyllä minä siellä Suomessa kerkiän olla vaikka lopun ikääni, ja nämä mun ihan ylipitkät hiukset saa kyllä kiinni silmien edestä roikkumasta. Kaikki aikanaan :) Palailen taas, ajattelin koota seuraavaksi kerraksi elämäni ensimmäisen kollaasin, saa nähdä mitä siitäkin tulee...

Kuva

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Here I go again

Hellurei ja hellät tunteet! Taas sitä mennään, aloitetaan blogi, tällä kertaa tätä on tosin harkittu jo pitkään.

Eli kuka, missä ja mitä?

Hanne 21-vuotta Irlannista, oikeasti Suomen Pohjois-Karjalasta. Olen viettänyt aupair-elämää syyskuun alusta lähtien Balbrigganissa, noin 30 kilometrin päässä maan pääkaupungista, ja tasan neljän viikon päästä on aika palata ihanaan Suomenmaahan. Kun blogi-innostus alkoi pikkuhiljaa nousta, päätin etten aloita taas ''noin vaan'', vaan tällä kertaa keksin ehkä jopa ihan aiheen, ettei yritys heti laannu. No, tulin siihen tulokseen, että aihe on edelleen se sama, minä itse. Mistäpäs sitä muustakaan osaisi kirjoittaa? Eli blogi kertoo minun elämästäni, Irlannin ajan lopusta, kotiinpaluusta ja siitä eteenpäin. Esittelen todennäköisesti monen muun tapaan vaatteita, musiikkia ja kaikkea sellaista kivaa, perusarkea. Hinku on kova päästä syksyksi taas opiskelemaan kahden välivuoden jälkeen, joten saatan myös vähän jännäillä, että mistä päin Suomea sitä itsensä ensi syksynä löytää.

Noin, eihän se niin vaikeaa ollut, vaikka monta päivää tätä tekstiä päässäni pähkäilin. Pitkään myös mietiskelin, että uskaltaako sitä oman naamansa tänne iskeä, mutta niin on tehnyt aikas moni muukin, joten ei kai se kovin vaarallista voi olla? ;)

Jep, that's me.

Tämän enempiä pulinoimatta päätän tähän ja palailen huomenna.

Kommentoida saa ja pitää! :)